Olaplex – Professionel hårkur

Olaplex er den største nye teknologi inden for hårbehandling i årevis! Men kan dette nye superprodukt, virkelig leve op til hvad der loves? Den 3 trins hårbehandling kan gå ind og reparere slidt, glansløst, tyndt og beskadiget hår. Mange verdensstjerner på den røde løber, er super begejstret for denne nye metode, at reparere det hårdt prøvede hår, med mange utallige hårfarvninger og stylinger. Den kendte skønhesdronning Kim Kardashian sværger til Olaplex og kan nu slet ikke undvære de resultater hun oplever på sit eget lange flotte hår.

Olaplex blev skabt

Olaplex blev grundlagt af Dean Christal. Dean gik sammen med forskerne Dr. Craid Hawker og Dr. Eric Pressly. Missionen var simpel – at skabe et nyt molekyle, som virker helt inde fra hårstrengene, med den egenskab, at styrke og reparere beskadigede låse, helt inde hvor hårets struktur er nedbrudt!
Eksperter inden for farveteknikker og hårprodukter udtaler, at professionelle hårspecialister oplever, at efter en Olaplex behandling bliver hårets struktur styrket ved at forbinde brudte svovlbindinger i hårstråene, hvilket giver håret et langt kraftige og tykkere udseende. Håret føles simpelthen både sundere og stærkere! Hår som ofte er farvet og udsat for både høj varme og en masse kemikalier, nedbrydes gradvist og går simpelthen i stykker. Olaplex går ind og forbinder de brudte svovlbroer, og gør det derfor muligt, at genopbygge hårets styrke, struktur og integritet.

Hvem har brug for Olaplex hårkur?

I teorien har alle typer hår godt af en Olaplex hårkur. Men de personer som vil opleve den største forandring, er dem som ofte farver, eller ofte har farvet eller lysnet sit hår. Håret slides og nedbrydes af de kemikalier som findes i hårfarven eller lysningen. Hele filosofien omkring Olaplex er netop, at hårkuren går ind og genopbygger, samt styrker hårstrukturen – indefra. For at opnå det bedste resultat med Olaplex behandling er, at bruge behandlingen samtidig med en farvebehandling. Årsagen skal findes i, at Olaplex ikke er en traditionel hårkur som hjælper mod tørt eller beskadiget hår. Olaplex er en videnskabeligt udviklet hår behandling, som virker på hårstråene indefra! Altså stik modsat en mere almindelig hårkur eller balsam, som udelukkende forbedrer den yderste overflade. Ved at lave en Olaplex hårkur, samtidig med en farvebehandling, minimeres muligheden for, at slide yderligere på håret, samt vil man opleve, at håret langt bedre tager imod farven, og vil derfor oftest holde i endnu længere tid, end farvede man håret uden brug af Olaplex.

Godt nyt for dig som ønsker lysning af dit hår

En specialist inden for hårfarve (Vincent Allenby) udtaler, at Olaplex er uundværlig for at opretholde disulfid-bindingerne i hårstråene under en farvebehandling. Disse bindinger nedbrydes normalt undervejs i farveprocessen og kan nogle gange, resultere i brud for håret og dermed efterlade en meget kruset og nærmest ”candyfloss” effekt. Derfor er denne forstærkning af håret (Olaplex), uundværlig ved især lysning, og farveudtræk af håret.

Men virker Olaplex så i virkeligheden?

Med så flotte udtalelser og bedømmelser, betyder det så, at vi i fremtiden ikke længere skal bekymre os om blegning, farvning og styling af vores hår? Ikke helt – en hårspecialist udtaler, at selvom hun har sine egne professionelle tanker og erfaringer med Olaplex, og overvejende gode erfaringer! Så gør hun opmærksom på, at Olaplex ikke er en mirakelkur som kan reparere alt ødelagt hår. Hun selv har oplevet så ødelagt hår, at selv ikke Olaplex kunne fikse det. Hun oplevede, at kunden have fået gentagne lysninger af sit hår – selv med Olaplex. Men Olaplex kan altså ikke omskrive reglerne for hvor meget blegning hår kan tåle og derfor giver hun aldrig selv nogen garantier i sine saloner. Men opfordrer derimod kunderne til, at konsultere sin frisør, som ofte kan give den korrekte vurdering, individuelt til kunden. Men i det store hele, og i de fleste tilfælde, kan man opleve en stor forbedring efter en Olaplex behandling.

Den ultimative hårkur i 3 trin

Olaplex tretrins hårkur, omfatter en patenteret aktiv ingrediens, der arbejder på molekylært niveau for at finde brudte bindinger i håret, som skyldes kemisk, termisk og mekanisk skade. Du kan bruge Olaplex til at genoprette allerede slidt og ødelagt hår, eller tilføje det til en anden hårbehandling for, at opnå det absolut bedste resultat.

Trin 1 – Bond Multiplier®

 

Første trin af genopbygning

 

Dette koncentrerede første salontrin genopbygger brudte disulfidbindinger og begynder processen for at forhindre skade og reparere hår.

Trin 2 – Bond Perfector®

 

Opbygning til perfektion

 

Dette 2. salontrin fortsætter med at genopbygge og genoprette ødelagte svovlbroer i hårstrukturen, og sikrer det stærkeste, mest blanke og sundeste hår, der er muligt.

Trin 3 – Hair Perfector

 

Sidste trin, til hjemmebrug

 

Dette 3. og sidste trin udføres hjemme, og er med til, at give en fortsat beskyttelse mod de skader som håret løbende kan opnå.

Vil du høre mere, eller booke tid?
- Ring 29 65 66 65

booking2

Katrines Klip

Rugvej 13
2765 Smørum
salon@katrinesklip.dk
CVR 38 45 10 30

Telefon 29 65 66 65

Online BOOKING

Katrines Klip på Facebook

Følg mig på Facebook
– Se nyheder, videoer, debatter og deltag i konkurrencer.

Åbningstider

Mandag: 09.30 – 15.00
Tirsdag:  09.00 – 15.00
Onsdag: 09.00 – 19.00
Torsdag: Efter aftale
Fredag:  09.00 – 14.00
Hver 2. lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Send mig en besked