Herreklip

– Til den travle mand på farten

 

Katrine er en dygtig og kreativ frisør, og som udmærket er klar over, at de fleste mænd har travlt og ikke prioriterer turen til frisør så højt. Kig ind og få en fed frisure i en fart – og til den HELT rigtige “mande” pris (billigt herreklip) 😉

Top professionel herrefrisør

De fleste mænd, nærer ikke helt samme entusiasme som kvinder, når det handler om, at besøge frisøren. Derfor tilbyder jeg, at “mænnerne” kan blive fine i en fart – og til en pris, som er lavere end hvad vi kvinder, ellers ville mene var billigt for en tur hos frisøren.

Kvalitets herreklip – Pris fra kun 129 kr.

Jeg har altid været vild med, at klippe og style mænds hår. Jeg har i mange år arbejdet i saloner som primært havde herrekunder og føler det enormt inspirerende og udfordrende, at “lege” med det korte hår.
Naturligvis mestrer jeg også de helt simple og hurtige frisurer, men måske jeg kan overtale dig til lige, at bruge 10 minutter længere hos frisøren og 5 minutter længere foran spejlet om morgenen?

Jeg tager gerne udfordringen op!

Desuden forhandler jeg lækre produkter, som gør det lettere, at være lækker. Jeg har fine vokse, som naturligvis er nemme, at vaske ud og som ikke dufter af et parfumeri. Jeg har shampoo som både er godt for håret, men som OGSÅ kan bruges til skægget – i et og samme produkt! WIN-WIN?

Hårvoks og andre lækre hårprodukter

id voks

Voks og hårstyling til dig med det korte hår, og som ønsker en voks der er let, at anvende, og ikke mindst, at vaske ud igen. Id voks findes i 5 forskellige varianter og dækker derfor alle behov og frisurer. Id voks er nok den mest kendte og brugte i Danmark.

Ingredien Moulding Paste hårvoks

Svanemærket og 100% dansk produceret hårvoks fra Ingredien. Moulding Paste er en voks til kort hår, og har et stærkt hold, men med naturlig glans. Let at vaske ud, og vil ikke belaste din hovedbund med en del kemikalier, som ellers typisk kan findes i hårprodukter.

Ingredien Moisture shampoo

Ingredien Moisture shampoo giver masser af fugt til det tørre hår. Ingredien er svanemærket og dansk produceret, og netop dette produkt giver håret fugt via plejende olier og ingredienser. Påfør denne shampoo i fugtigt hår og lad den sidde lidt.

Ingredien Scalp Soothing shampoo

Beroligende og fugtgivende shampoo med økologisk pileekstrakt og særlig udvalgte ingredienser, som mindsker irritation og udtørring. Scalp Soothing genopretter fugtbalancen og skaber ro. Produktet kan også med stor fordel, anvendes til skæg.

Vil du booke tid? - Ring 29 65 66 65

 

booking2

Her finder du salonen

Rugvej 13 – 2765 Smørum

Katrines Klip

Rugvej 13
2765 Smørum
salon@katrinesklip.dk
CVR 38 45 10 30

Telefon 29 65 66 65

Online BOOKING

Katrines Klip på Facebook

Følg mig på Facebook
– Se nyheder, videoer, debatter og deltag i konkurrencer.

Åbningstider

Mandag: 09.30 – 15.00
Tirsdag:  09.00 – 15.00
Onsdag: 09.00 – 19.00
Torsdag: Efter aftale
Fredag:  09.00 – 14.00
Hver 2. lørdag: 08.00 – 13.00
Søndag: Lukket

Send mig en besked